grillning på G

hej gör ett snabbinlägg
ikväll ska jag grilla med fint folk , gör ett inlägg när ja kommer hem :)
seya

Super krafter !


Idag har jag tävlat hela dagen. Det gick super bra. Jag tror att hans superkrafter kom fram idag.
Det finns nog inte så mycket mer att säga . Tävlar ju lördag och söndag med. Man kan ju alltid hoppas på blå-gult men jag nöjer mig med några bra rundor. film från dagen finns på Facebook.
puss hey


sorry , bad update


hej bloggen!
har inte kunnat blogga på några dagar för har inte haft tid. Nu sitter jag iaf här med Josephine Ekeflod och Robert Preusse som sov här inatt. Vi har inte gjort något specielt men vi taggar harry Potter dag. Imorgon ska jag tävla som resten av helgen. Nu tänker vi baka så.
Bye
hej bloggen!
har inte kunnat blogga på några dagar för har inte haft tid. Nu sitter jag iaf här med Josephine Ekeflod och Robert Preusse som sov här inatt. Vi har inte gjort något specielt men vi taggar harry Potter dag. Imorgon ska jag tävla som resten av helgen. Nu tänker vi baka så.
Bye

uppdateringen på -

hej bloggen!

jag vet att jag har haft en usel uppdatering dom här dagarna. Men ska utvärdera veckan lite nu när det är sista dan här i frödinge imorn. Tråkigt men man kan ju inte stanna för alltid, eller ?
Hahaha men jag är iaf super nöjd. Blir en avslutningstävling imorgon och då ska jag hoppa 90-100 cm.
Imorgon kväll ska jag Jennie , Carro , Jessica och ngn secret person till värnersborg och kollar på hästar. Det kommer bli roligt.
nu kollar jag jennie o josse på walk the line.
sweet dreams bitches


ridläger dag 3

hej !

sitter här med några tjejer och tittar på när jennie rider. Vi har hoppat idag och det gick jätte bra. Vi hoppade kanske 110 cm och han var lugn o fin. Jag är as hungrig men det är snart lunch. Tror att det blir potatis och köttbullar. Nu har jag inget bättre o säga.
bye :D

svar på frågor !

postat av EllaOlofson
*
Är du oskuld? ja jag är oskuld
*Tkr du om mej? känner inte dig men du är säkert jätte snäll
*Är jag söt? ja det tycker jag !
*Är du glad : jag är nästan alltid glad :)

postat av : una
*varför äru så sjuuuuukt söt?haha tack una men det är jag inte ! 
*vad tycker du om mig? jag tycker jätte mycket om dig !du är sjukt snäll o söt o en kompis som alltid ställer upp !
*vem litar du mest på? den jag litar mest på är nog josephine ekeflod och min syster Erika
*vad gör dig riktigt arg? Det som gör mig riktigt arg är när folk ljuger eller när någon trycker av mig när jag ringer !

postat av : Emma
*vad tycker du om mej helt ärligt? jag tycker om dig och du är jätte rolig och väldigt duktig på att rida !

postat av : Hilda
*Är du oskuld? Ja som jag skrev däruppe är jag oskuld !

frågestund avslutas den 20 juli


haahaa

sitter på min vind mä några muppar.haha vi kan inte röra oss !

02.29

hejj !

kunde inte blogga igår för sov hemma hos Josephine. Vi var med kling ett tag och sen drog vi hem till josephine. Idag har jag därimot inte gjort så jätte mycket. Jag och Josephine åkte ut till stallet vid 13.00. och kom hem runt halv 4. DÅ åkte vi hem och åt och sen drog vi in till stan och träffade Kling och Liffner för att fixa lite saker , sen drog vi vidare hem till Kling. Vi va där ganska länge och sen åkte vi hem till mig. Josse åkte hem vid typ 22.40 från mig. Nu sitter jag här o snackar skype o tar de fett lugnt med min lilla hund. Nu ska jag försöka få skype mongot o lägga på så jag kan sova.
puss hej !


01.53

chacha bloggen !
Idag ringde Jessica och väkte mig runt 12.00. Vi åkte till stallet och hämtade transporten vid 2 för att hämta Iron man åt Amanda.Vid ca 20 i tre var vi tillbaka så det var bara att ta in wooley och börja borsta eftersom jag hade träning vid 3.Tränignen gick jätte bra och jag var klar runt halv 5. Då fick jag fort som f*n rida upp och hämta poppsi som jag skulle hoppa i nästa grupp. Det gick jätte bra på han med för att vara han såklart! När allt var klart gick jag ooch spolade Wooley och släpte ut honom i hagen och så gjorde jag och Jessica kvällsäckarna. Sedan fodrade vi och det blev såsmåning om dags att åka hem. Då beställde jag Jenny och mamma pizza från Acapulco. Mycket bra kväll om jag får säga det själv !

Med dom här bilderna på Wooley och poppsi säger jag godnatt !


Foto: Elena Lundgren


//love your life before it's too late

Hej !

Börjar från början med dagen. Jessica ringde och väckte mig och emma som låg och sov ute på sjön runt halv 11. Pappa skjutsade in oss så vi var i stallet runt halv 1. På vägen till stallet fick vi plocka upp Amanda Eriksson som fått motorstopp på sin elcykel.haha. vi red jessicas och sen åkte jag och älskade Josephine Ekeflod ut på sjön igen. Det tar ju inte lång tid innan man kommer ut så händer de massa shit så att min pappa höll på att få åka till akuten. Asså det är helt jävla otroligt att folk aldrig lär sig asså. nae , blir förbannad bara jag tänker påt asså.sedan tog jag och josse båten och skjutsade in pappa. Vi tog en taxi hem till oss. Vi chillade tills klockan var ca 20.45 då åkte vi ut till stallet igen. När vi kom ut fick vi god mat av Ann och Anders , och sedan hoppade jag Wooley. När vi var färdiga låg ribban på 105/110 cm. När vi var klara fick ju såklart jag och josse en sådanhär cp idè som bara vi får att vi skulle bada med hästarna. Så vi tog av grejorna o red ner i bikinitrosor och bh för att bada. Vi kom i med hästarna tillslut och det blev en mycket lyckad kväll !
jag var hemma ca 23.00 från stallet.

スウィートドリーム (dröm sött)


//the good life !

hejj!

Idag har jag bara varit i stallet och ridit. Jag hjälpte Jessica och visa Poppsi och Lucky. Efter det red jag Wooley och tillsist filmade vi Liberty. Sedan blev det att åka hem och fixa sig och sen kom Emma och hennes pappa och hämtade upp mig. Han körde oss till Gränsökanal där min pappa väntade med båten. Vi åkte ut i skärgården och när vi kom ut till skaftholmen badade vi direkt! Vi har ätit god mat och spelat kort och nu sitter vi uppe på båten och bara har det allment bra. En jävligt bra dag om jag får säga det själv. Finns på Facebook o mobilen.

bye !



//kvällen med några av dom bästa!

hej allihop!

Den här kvällen har tillbringats med Elin, Jonny, Mogge, Jonte och kevin. Alltså några som alltid gör en på bra humör! Dagen har varit lite tillochfrån men domhära mäniskorna gjorde kvällen super! Vi gjorde inte så mycket men vi satt på donken ett tag och sen gick vi en bit, sen skulle Kevin hem. Vi satt utanför han o snacka ett tag o sen drog vi tillbaka till donken en stund. När kl var kvart i 11 skulle de typ stänga o vi skulle hem så vi gick ut o sa hejdå till Elin och sen följde Jonny och jonte mig hem. Annars har jag inte gjort så mycket idag , förutom att jag var ute hos min underbara häst Wooley. Jag var ute vid typ 09.00 på morgonen för att han skulle skos. Sedan åkte vi hem vid typ 10 och då somnade jag om till ungefär 13.00 . Ja, jag kan väl inte göra mer en att tacka dom underbara som gjort min dag/kväll så bra!

Sweet Dreams bye !

Hemma !

hej där!

Dagen har spenderats i Hjorted.Va med fina brudar o sen träffade vi även Coffe , Mogge , Jonny och Kevin.
Vi tog bussen vid ca halv 4 till a-rum och sen bytte vi till en buss som gick till hjorted. När vi kom fram mötte Coffe oss vid bussen o sen kom Mogge,lite senare kom även Kevin  och Jonny på Jonnys kassa moppe. vi drog och bada o va där i typ 2 timmar nästan o sen drog vi hem till Mogge. När kl var tio över 7 kom vi ju smarta som vi e på att sista bussen gick vid kvart över så det var ju bara o springa till bussen. När vi väl var några meter från busshållplatsen skulle bussen precis åka , så vi fick springa och hann med den precis. När vi kom hem åkte vi ner till donken för att äta som jag inte gjort på hela dagen. Ah , haha o nu sitter jag här framför datan med Mogges fina " I am a fucking penguin " tröja.
Nu har jag inte mycket mer att säge än puss och godnatt !



Thildahäng



Med dom här lite sämre bilderna på hur jag ser ut denna kväll så säger jag hejdå för att gå o träffa en mycket saknad Thilda!

Snabbinlägg

HEJ!
Sitter här nyvaken när kl står på 11.38. Jessica ringde och väckte mig nyss för hon behövde hjälp med att lasta en häst. Så det var ju bara att gå upp och ta på sig stallkläderna , göra mig lite frukost och så kommer hon nog snart och hämtar mig. Såklart ska jag inte bara hjälpa till och lasta, jag måste ju ut till min älskade Wooley.Han är helt frisk så vi håller på och träna upp han till Lilla Gubben Cup. Och så är det vickan hemma nästa vecka . Nu står Jessica utanför och väntar!
hej då !

Nattinlägg

Kl står på 02.59 och jag kan inte sova.Dagen har varit parfekt.Först var jag hos hästen och sen åkte jag hem och tog det lungt ett tag.När kl var ca 21.00 gick jag och mötte Sara för att ge henne lite pengar jag lånat. När vi skulle växla pengarna träffade vi en mycket saknad Cissi Gustavsson. Hade inte träffat henne sen innan hon åkte iväg.Vi pratade med henne och elin en stund och sen skulle Sara gå.Cissi och Elin skulle upp till corner så jag följde med dom en liten stund eftersom jag ändå skulle gå hem den vägen. Väl uppe vid Corner träffade vi yttligare lite folk. Efter ca en halvtimme när kl stog på ca 23.00 gick jag hem.  Nu ska jag värkligen försöka somna innan det blir helt ljust ute.
Puss och godnatt


Ps: måste skaffa mig en sådan !

börja blogga igen!

hej allihopa !

Först vill jag börja med att tacka kajsa för headern! Sedan tänkte jag att jag skulle börja blogga lite smått igen. Jag kommer skriva om allt från vardag och hästar till kompisar o fester. tänker avsluta med en bild.



RSS 2.0