//

hejhej , ligger här i sängen och chilllar , e ju inte sjuk längre men har varit hemma en extra dag ifall att lixom .
Vi får se vad som händer sedan , har fastnat DUKTIGT mycket på Oskar Linnros Från och med du .Den är riktigt bra specielt när Olle Hedberg sjunger den . Tryck på länkarna och lyssna . Jag tycker ju att olle gör den bäst tror jag , Vad tycker ni ? släng hit en komentar om vad ni tycker .
Nu har jag inte så mkt mer att säga . Igår handlade jag en julgransfot , glitter och julkulor och lite julgodis att hänga i granen. Sen åkte vi hem och jag pyntade våran fina gran . Mycket nöjd faktiskt !
Nu ska jag ut till min älskade ponnie och fixa med honom  lite , så nu ska jag gå .
Hejdå !

Josse , Albin, Basket

sitter med en skrikande mamma som vill ha datan . så ska lägga in ett snabbt inlägg.Va med josse ida viva först hemma hosAlbino sen drogvi te gymnasiet o kollla basket träning . Mycket fin dag  !!!
Vi hörs för nu e min mamma as lack !
hej då

BIG LOVE

Heeey !
Josse e här nu , har varit  skolan idag bara .Vet inte vad vi ska hitta på sen , de e vell sådant som märks .
Vi ska hem till Albin en stundo men blir en runda på gymnasiet först . AH vi får höras sen :)
hej då ?:)

:D

hey .
Kvällen har tillbringats med Albin o en liten stund med Thildish :)Mycket fin kväll !
Har inte bloggat på ett tag . Jo jag vet ):har haft sjukt mkt o göra iomed att jag ligger efter så mkt med matten i skolan -.-Aja , har börjat dricka kaffe ! Seven eleven och kapetchino (stavning) 3 ggr om dagen (yyyyy)
Vad som händer i morgon märks väll :)Blir Josefine tror jag ;)  aja det är jävligt kallt ute asz !
Nu måste jag dra !
PUSS HEY !

HappyHappierHappiest

hey !
Hemma från enheldag i stallet.Ska träffa josse o Thildaom dom kan sluta igga mig.FÅr utbrott asz.Vi skainte göra något specielt kanske bliratt träffa lite folk . eller just de om dom svarar så jag kan träffa dom .ah idag har jag iaf ridit Sockan o Zkarlet gick dö bra,Vi peppar för visning i morgon !Nu ska jagringa josse o thilda en gång . aja hej då

juliaEbäst !!!!!!!!!!!!!

heey !
kom nyss hem från skolan.Ska snarttill stallet med jessica .Blir att bara mocka o göra mat idag för jag Ajax har lösa skor -.- Men sen blir de hem och va med josse . Eller just de Thilda skulle va med :)
Vet inte vad vi ska göra riktigt men om någon har något kul på g får ni gärna säga till :)
mitt nr 072251011
ring o smsa !
hejdå!

skolan :p

hej
sitter i skolan med massa fina tjejer :)Har inte gjort så mkt , bara blivit tillsagda av en lärare som jagade mig och Felicia runt hela jävla skolan. Får se vad som händer sen ska kanske träffa lite folk .Men första dagen i skolan på hela veckan har varit rätt okej, ska tilloch med va med på spanskan idag som jag missat 3 ggr :)
men vi hörs
puss hej /

Jag har damp ;D



hejhej .

hemma reån stallet nu . Jag sa ju att jag skulle ha överskotts energi när jag kom ut ;D
först stoppa jag in en stor dunk på vatten-kranen så den fastna och inte gick o ta bort .Sen tappa jag i mina sockor i bettforen ,efter de va jag tvungen att prova om de va som i kaspar i nudodalen , altså om tungan fastnade om man slickade på frusen metall.Och ja det funkade lite för bra, eftersom ingen var i stallet som kunde hälla jummet vaatten påmettallen fick jag ju dra bort tungan. Så ah nu sitter halva min tunga där och halva i munnen , seriöst asså ,en skinnbit åkte bort . Tungan rätt i munn de kan man lät säga nu asså :)
Jag har ju damp eller något asz .Nu e jag iaf hemma och Mamma och Pappa står och gör mat , tror de blir pommes och något .haha fan vad jag skrattar åt mig själv asså, min mamma sa minst 15 ggr idag och jag skojjar inte att ja va dumm i huvet /blåst/kinderägg(blond på insidan brun på utsidann)
haha men jag förstår henne .Det blir skola i morgon,mkt roligare än att ligga hemmao va sjuk :) Faktiskt.
Men nu ska jag sluta prata för då kommer ni bara få höra mer flummigheter jag gjort.
Hejdå


kladdkaka !

sitter här med min syster . Jag har bakat sveriges godaste kladdkaka, vi ska snart huggain på den och chilla tet barre . Blir att vara hemma i kväll med bara eftersom jagär sjuk. . vi hörs pusshej !


forever and always

godaste chokladen i stan !!!





hej.
sitter vid mammas data för erika gör något skolarbete på den andra .
sjuk idag med iaf, den jävla  hostan försvinner ju aldrig .börjar bli trött på den asså. Säka till skolan imorgon iaf för jag orkar inte ligga hemma en dag till asså.Har börjat nörda petter låtar . dom e fett bra !
Den bästa e  ju Stockholm i mitt hjärta och längesen då ! Jag känner att jag och josse måste bli friska till fredag .... hon ligger också hemma i halsfluss. På fredag åker mamma o pappa till stockholm så farmor o farfar ska vara här hela helgen . Tkr jag e stor flicka nog att vara själv i 2 dagar men de tkr inte dom .
aja men jag hade tänkt att ta en varm oboy nu men så va mjölken slut . lack jag blir !Nu ska jag leta reda på mammas choklad ask så jag har något att tugga på  . blir bara att vara hemma idag med . kommer ha sådan överskotts energi asså !
hej då !

RSS 2.0